Home Actueel Foto van de Week
Foto van de week

Iedere week posten we hier een foto gelinkt aan het Openbaar vervoer in België. Dit kan gaan over alle mogelijke onderwerpen die ons aanbelangen als TreinTramBus. Met de commentaarfunctie horen we graag UW feedback! Doe mee met het debat en help ons de belangen van de Openbaar vervoer gebruikers te verdedigen.

Om technische redenen vindt u op dit moment het archief van de foto's onder het kopje 'OV-Nieuws'.Iedere week posten we hier een foto gelinkt aan het Openbaar vervoer in België. Dit kan gaan over alle mogelijke onderwerpen die ons aanbelangen als TreinTramBus. Met de commentaarfunctie in dit artikel horen we graag UW feedback! Doe mee met het debat en help ons de belangen van de Openbaar vervoer gebruikers te verdedigen.

foto va nde week 8 1

De afgelopen dagen stond in de pers dat het aantal reizigers bij de NMBS is gedaald tot 5% van de normale bezetting. Veel plaats op de treinen dus en gapende leegte in de stations. Hier zie je station Mechelen eerder deze week. Op deze plaats nogmaals dank aan alle spoormannen en -vrouwen die ervoor zorgen dat het raderwerk blijft draaien!

 


© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12