Home Werking Promotie en campagnes OV-ambassadeurs Gezocht: Gemotiveerde OV-ambassadeurs (m/v)
Gezocht: Gemotiveerde OV-ambassadeurs (m/v)
donderdag, 24 januari 2013 14:27

Ben je geïnteresseerd in het thema "Ouderen en Mobiliteit", sterk in communicatie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de OV-ambassadeur die we zoeken! Voor een vervolg op het succesvolle project ‘OV-ambassadeurs' zijn TreinTramBus en Mobiel21 op zoek naar een 10-tal senioren om het huidige team te versterken. Uw taak bestaat eruit om workshops te geven aan ouderen over het gebruik van het openbaar vervoer.

Profiel OV-ambassadeur

Een OV-ambassadeur is een 55-plussers die het in zich heeft om op een boeiende manier workshops te geven aan ouderen. Het is iemand die mensen kan motiveren, zelf geëngageerd is en ook de nodige overtuigingskracht bezit om een boodschap goed over te brengen.

Hij/zij beschikt over een basiskennis PC-vaardigheden en kan vlot communiceren.

Daarnaast staat de ambassadeur achter de doelstellingen van het project, zijnde ouderen meer vertrouwd maken met het openbaar vervoer en hen stimuleren deze vervoerswijze (vaker) te gebruiken.

Ten slotte moet een potentiële OV-ambassadeur een zekere affiniteit hebben met het openbaar vervoer en vertrouwd zijn met het gebruik ervan.

Taak

Een ambassadeur is bereid een opleiding (gespreid over 2 vormingsmomenten) te volgen en verbindt zich om daarna minstens 2 workshops te geven in zijn/haar regio. Hierbij krijgen ze praktische ondersteuning en persoonlijke begeleiding.

Vergoeding

Een ambassadeur mag rekenen op o.a. een grote erkenning, een goeie verzekering, een interessante opleiding, een forfaitaire onkostenvergoeding (30€) voor de begeleiding van workshops, ...

Contactgegevens

Herken je jezelf in bovenstaand profiel of wens je extra informatie? Aarzel dan niet en stel je kandidaat:

Stuur je persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoonnummer en email) naar
Evelien Marlier, Projectmedewerker TreinTramBus
Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent
+ 32 (0)9 2238612
Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

Laatste reacties

 

ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12