E-mail Print

Excursies

Evenement 

Titel:
Infomoment OV-buddy's Sint-Niklaas
Wanneer:
22.03.2018
Categorie:
Algemeen

Beschrijving

Op donderdag 22 maart (14-15u) organiseert TreinTramBus een infosessie over OV-buddy's in het Welzijnshuis (Mijterzaal), Abingdonstraat 99, Sint-Niklaas.

Openbaar Vervoer (OV)-buddy's zijn vrijwilligers die mensen met een beperking helpen bij het nemen van het openbaar vervoer. Vorig jaar gingen we van start in Gent en omstreken, en binnenkort breiden we uit naar Sint-Niklaas!

Wil jij hulp van een OV-buddy? Woon je in de regio Sint-Niklaas, of kom je er regelmatig en kan je wel wat hulp gebruiken om op je bestemming te geraken? Dan kan jij beroep doen op een OV-buddy. Onze vrijwilligers staan vol enthousiasme klaar om met jou op pad te gaan! Of wil jij graag OV-buddy worden? Neem jij soms het openbaar vervoer en wil je graag anderen hierbij helpen? Dan ben jij de geknipte persoon!

TreinTramBus is op zoek naar vrijwilligers én gebruikers! Interesse? Neem snel contact op met  Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of bel naar 09 223 86 12.

Meer info over het project vind je hier: buddywerking.treintrambus.be.

Banner Mail

Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

busy