Home Leden

Beter openbaar vervoer komt niet vanzelf!

TreinTramBus springt intussen al 30 jaar in de bres voor de gebruikers van het openbaar vervoer. Met mooie resultaten, maar ook met een pak uitdagingen naar de toekomst. Openbaar vervoer zit in de lift en TreinTramBus wil mee: met jou als lid en/of vrijwilliger zal dat zeker lukken. 

Lid worden van Treintrambus?

Wil je onze werking steunen? Voor slechts 27 euro (steunende leden: 50 euro, buitenlandse leden: 32 euro) ben je een jaar lang lid. Nieuwe leden krijgen een welkomstpakket en een lidkaart geldig voor het hele gezin. Leden ontvangen vier keer per jaar ons tijdschrift Mondig Mobiel en kunnen deelnemen aan allerlei toffe excursies in binnen- en buitenland. 
> Lid worden
> Lidkaart en ledenvoordelen
> Tijdschrift
> Excursies

 

 

 

 

Ledenhoek: Exclusief voor leden Treintrambus

groepfoldersgroenehalteVanaf januari 2012 mag TreinTramBus géén Groene Haltebrochures meer verkopen aan niet-leden. Dit heeft te maken met de BTW-wetgeving. Als lid van TreinTramBus kan je gelukkig wél nog brochures bestellen.

De prijs per brochure bedraagt 1 euro + verzendingskosten. De verzendingskosten zijn uiteraard lager als je meerdere brochures tegelijk bestelt. De Stationsstapper kost 12,50 euro inclusief verzendingskosten.
> Lees meer

TreinTramBus-leden kunnen bovendien alle Groene Haltes en alle Stationsstapper-wandelingen GRATIS downloaden via de ledenhoek (pdf van de brochures én gpx-tracks), alsook voorbije nummers van ons tijdschrift Mondig Mobiel.
> Lees meer

 

Vrijwilligers ontvangen wij met open armen!

Op het secretariaat van TreinTramBus zijn vier professionele medewerkers actief. Daarnaast kan TreinTramBus rekenen op de steun van tientallen enthousiaste vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen TreinTramBus.

Heb je een vlotte pen en wil je meewerken aan de Redactieraad van Mondig Mobiel? Bied je graag een helpende hand bij het bemannen van onze infostand, verzendingswerk of een uitdeelactie? Wil je in één van onze werkgroepen mee discussiëren over het openbaar vervoer in je regio? Heb je een leuk idee voor een excursie? Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12