Home Documentatie Tijdschrift Mondig Mobiel 107
Mondig Mobiel 107

MoMo107 coverNummer 107 van ons tijdschrift Mondig Mobiel ligt bij de abonnees.

Enkele thema's:

Leden kunnen het tijdschrift integraal downloaden via de Ledenhoek.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (2)add comment

David Nijenhuis said:

NMBS moet in de Kempen hun huiswerk maar even overmaken!
En waarom vertikt NMBS het ook in 2015 om in het weekend rechtstreeks vanuit de Kempen naar Brussel te rijden? Snapt men daar nog steeds niet, dat je vanuit Turnhout met de bus sneller in Antwerpen bent en dat je toch nauwelijks mensen in de trein naar Antwerpen krijgt? Je betaalt bovendien bij De Lijn veel minder én hoeft bij overstap in Antwerpen niet nog een nieuw kaartje te kopen. Wie kan het NMBS-bestuur bovenstaand aan hun verstand peuteren, dat een rechtstreekse verbinding Turnhout-Brussel gewoon veel zinvoller is en dat met een overstap in Lier je ook makkelijk naar Antwerpen kunt komen?smilies/cry.gif
 
donderdag 27 maart 2014 om 12:54
Stemmen: +0

An B. said:

tarieven naar Lille
Wellicht is het interessant om aan te stippen dat om goedkoop naar Lille te reizen, je met de railpas tot Moeskroen kan gaan en vanaf daar een Trampoline kan kopen naar Lille. Het vreemde is dat op de website van de NMBS enkel info staat over Trampoline dag (niet te koop via de website, enkel in de grensstations), terwijl je op de website van b-europe.com wel een Trampoline weekend online kan komen (7, 40 euro heen en terug, toch een stuk goedkoper dan een gewoon ticket).
 
zaterdag 10 mei 2014 om 08:13
Stemmen: +0

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2018 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12