Home

Je rijdt weinig met de wagen, maar af en toe heb je toch een auto nodig? Dan is Cambio autodelen misschien iets voor jou.

Cambio is een flexibele formule waarbij in verschillende steden dag en nacht auto's voor je klaarstaan. Als cambio-klant kan je, mits reservatie, deze wagens tegen een kleine vergoeding gebruiken: een goedkoop alternatief voor wie zijn auto weinig gebruikt. Ook over onderhoud, herstellingen, verzekering, ... hoef je je geen zorgen te maken: daar zorgt cambio voor.

TreinTramBus-leden krijgen korting op de activeringskosten.

Cambio autodelen: zo werkt het

De tarieven van cambio bestaan uit vaste kosten en gebruikskosten. De vaste kosten bestaan uit een eenmalige activeringskost, een financieringsbijdrage (die bij opzegging terugbetaald wordt)T, en een klein bedrag voor je maandelijks abonnement (vanaf 4€). Daarnaast betaal je ook per uur en per km dat je de auto gebruikt.

Eenmaal je ingeschreven bent, krijg je een persoonlijke cambio-chipkaart. Vanaf dan kan je 24u/24 telefonisch of via internet een auto reserveren: lang op voorhand of net voor vertrek! De auto staat voor je klaar aan één van de standplaatsen naar keuze. Tijdens een infovergadering wordt aan nieuwe klanten alles trouwens nog eens haarfijn uitgelegd.

TreinTramBus-ledenvoordeel

Leden van TreinTramBus krijgen een korting van 10€ op de activeringskost. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een kopie van je lidkaart naar cambio te mailen of op te sturen met de post op het moment van je inschrijving.

De koppeling van cambio aan het TreinTramBus-lidmaatschap speelt in op de intermodaliteit tussen openbaar vervoer en autodelen en er is ook een groei in het aanbod hiervoor. Zo vind je bijvoorbeeld meer en meer cambio-wagens aan NMBS-stations.

Meer weten?

Ga dan eens kijken op de website van cambio: www.cambio.be.
Bellen, schrijven, faxen of mailen kan ook:

Cambio Vlaanderen: Koningin Maria Hendrikaplein 65b, 9000 Gent
Tel. 070 222 292, fax 09 242 32 29, e-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Cambio Brussel: Theresianenstraat 7, 1000 Brussel
Tel. 02 227 93 02, fax 02 505 40 49, e-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Europa steunt autodelen

Ook Europa wil, via het project ‘More options for energy efficient mobility through car-sharing', (kortweg: MoMo), autodelen in Europa beter bekendmaken en stimuleren.

Meer informatie? http://www.momo-cs.ecolo-bremen.de/

Terug naar ledenhoek

 

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12