Home Actueel Persberichten BTTB over conflict en staking De Lijn Oost-Vlaanderen: schakel sociaal bemiddelaar in en stop staking
BTTB over conflict en staking De Lijn Oost-Vlaanderen: schakel sociaal bemiddelaar in en stop staking
maandag, 16 oktober 2006 16:32

Volgens de Bond van Trein-, Tram- en Busgebruikers (BTTB) is het geduld van de Gentse busreizigers opgebruikt na 5 dagen wilde acties zonder stakingsaanzegging. "Indien maandag blijkt dat er geen perspectief is tot een vergelijk tussen de directie en het personeel van De Lijn (stelplaats Destelbergen), dan moet een sociaal bemiddelaar worden ingeschakeld. Het werk op de Gentse streekbuslijnen moet onmiddellijk en onvoorwaardelijk worden hervat,” aldus de BTTB.

Het idee van het inleggen van vervangingsbussen door de Vlaamse overheid, zoals vanmorgen vermeld op het vrt-radionieuws is geen voorstel afkomstig van de BTTB. Wel is de reizigersbond voorstander van het invoeren van een minimumdienstverlening tijdens stakingen.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2018 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12