Home Actueel Persberichten TreinTramBus geërgerd door veelvuldige stakingen
TreinTramBus geërgerd door veelvuldige stakingen
dinsdag, 19 oktober 2010 09:41

Voor de derde maal op twee weken tijd wordt het treinverkeer verstoord door een staking. Reizigersvereniging TreinTramBus is het meer dan zat. Jan Vanseveren, woordvoerder van TreinTramBus: "We stellen vast dat de concurrerende vakbonden om media-aandacht strijden en dat dit ten koste gaat van de reiziger. Dit is des te frappanter omdat men in het sociaal overleg naar verluidt dicht bij een akkoord staat."

TreinTramBus roept de vakbonden op tot redelijkheid. Het kan niet dat een kleine groep stakers het hele treinverkeer mag verstoren door het treinverkeer in Brussel-Zuid te blokkeren.

TreinTramBus zal namens de reizigers een compensatie vragen voor de hinder.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (1)add comment

Koen Plessers said:

En we hebben weer prijs
Of liever, gaan we weer prijs hebben. De Standaard Online spreekt over 23 november: http://www.standaard.be/artike...101119_201 De stakingsaanzegging van het ASTB loopt van 22 november om 22 uur tot 24 november om 6 uur. Op dinsdag 23 november willen ze de sporen blokkeren, al is nog niet duidelijk waar.
Vooral dat laatste is er ver over.
 
zaterdag 20 november 2010 om 15:39
Stemmen: +0

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12