Home Actueel OV-nieuws [Waterbus] 8 oktober 2018 - nieuwe reisweg naar Kallosluis
[Waterbus] 8 oktober 2018 - nieuwe reisweg naar Kallosluis

Op 8 oktober 2018 breidde het traject van de Antwerpse Waterbus uit. Het traject Hemiksem – Antwerpen is verlengd tot de Kallosluis. Nieuwe halten zijn het Sint-Annestrand op Linkeroever, de Scheldelaan in het havengebied van Zwijndrecht (ter hoogte van DEME) en de Kallosluis. Later komt er nog een halte aan het Droogdokkeneiland op het Eilandje en zal de boot tot aan de Van Cauwelaertsluis varen.

Tussen Antwerpen en Kallo vaart de boot tussen 5u en 23u, dit is later dan tussen Antwerpen en Hemiksem (tot 20u ’s avonds). Er vaart ieder half uur en boot (de eerste weken wat dit slechts ieder uur).

Tussen Antwerpen en Kallo betaal je 3 euro enkel, hetzelfde tarief als naar Hemiksem. Voor het volledige traject betaal je 6 euro. Pendelen tussen rechter- (Steenplein) en linkeroever (Sint-Anna) kan voor een euro. Alle info op www.dewaterbus.be Tot 28 oktober kan je gratis van de waterbus gebruik maken op het nieuwe traject.

In 2019 komt er nog een traject bij tussen het Antwerpse havenhuis en Wijnegem via Schoten.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12