Home Actueel Blog Help je buur op weg in Oudenaarde
Help je buur op weg in Oudenaarde
Geschreven door Grandsart Delphine   
donderdag, 31 augustus 2017 16:29

helpjebuurJean wil gaan kaarten bij zijn broer maar mag niet meer autorijden van de dokter. Lucie heeft haar knie bezeerd, kan niet meer fietsen en geraakt hierdoor niet bij haar moeder in het rusthuis. Marie heeft juist haar man verloren, nu is ze ook haar chauffeur kwijt om met de vriendinnen een koffie te gaan drinken. Piet wil graag met de belbus naar het museum in Ename, maar weet niet goed hoe dat moet en blijft dan maar thuis.

'Help jij je buur op weg' helpt met een warm hart deze mensen op weg bij hun eerste stappen in het gebruik van (bel)bus, trein, sociale taxi, MinderMobielenCentrale, enz.

Door verminderd openbaar vervoer en omdat we ons steeds verder moeten verplaatsen, dreigen veel mensen te vereenzamen. 'Help jij je buur op weg' zoekt geëngageerde vrijwilligers die kwetsbare mensen willen ondersteunen bij het zelf in handen nemen van zijn/haar mobiliteit. 

Ben jij de bezorgde, goede buur van Jean, Lucie, Marie of Piet? Kom dan op dinsdag 12 september naar de algemene infosessie over 'Help jij je buur op weg?' in Oudenaarde. Wij informeren je graag over onze doelstellingen, de praktische zaken, onze manier van werken, de mogelijke tijdsbesteding, enz. Nadien beslis je vrij of je de opleidingen volgt.

Algemene infosessie 'Help jij je buur op weg?'
Datum : dinsdag 12 september, 14-15u
Locatie: De Vesting, Meerspoort 30, Oudenaarde

Opleiding over het bestaand vervoersaanbod in Oudenaarde
Data: vrijdag 15 en dinsdag 19 september, telkens 9u30 -12u30
Locatie: De Vesting, Meerspoort 30, Oudenaarde

Inschrijving en meer informatie: GRATIS, maar geef een seintje op 09 223 86 12 of mailtje naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12