Home Actueel Blog Nieuw ledenvoordeel: Blue-bike
Nieuw ledenvoordeel: Blue-bike
Geschreven door Grandsart Delphine   
maandag, 05 mei 2014 09:58

Sorry, voorlopig niet beschikbaar!

Jouw fiets in elke stad, aan het station!

Met Blue-bike geraak je na je treinreis gemakkelijk van station tot eindbestemming en terug. Hou je kaart voor de sleutelautomaat en de Blue-bike is de jouwe tot je weer terugkeert naar het station. Er zijn op dit moment 44 Blue-bike locaties in België.

Hoe werkt het?

Een jaarabonnement kost 10€. Leden van TreinTramBus kunnen zich via deze link registreren voor een abonnement met twee gratis ritten. Let op: Hiervoor heb je een speciale code nodig. Die kan vinden op de TreinTramBus-ledenhoek (onderaan bij Ledenvoordelen).

prijs bluebikeEens je Blue-bike kaart op zak, kan je aan elk Blue-bike punt een Blue-bike meenemen en terugbrengen. Gebruik de sleutelautomaat (24/24) of laat je helpen door een fietspuntmedewerker tijdens de openingsuren. Met één lidkaart kan je twee Blue-bikes tegelijk ontlenen. Na afloop breng je de fiets(en) terug naar de plaats waar je ze ontleende.

Het standaardtarief voor gebruik van een Blue-bike is 3€ per 24u. In verschillende steden is dit 1€ of zelfs gratis! Je betaalt maandelijks enkel je gebruik, per domiciliëring of bankkaart.

Meer info vind je op de website van Blue-bike: www.blue-bike.be.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2018 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12